Tuntuuko aina, että klemmarit tai kuittirullat ovat lopussa? Yrittäjä on maailman kiireellisin otus ja siinä tilanteessa jutut jotka eivät varsinaisesti kasvata myyntiä täytyvät tapahtua vauhdikkaasti. Mahdollisesti automatisoidusti, jos se suinkaan on mahdollista. Myös yksi tämän tyylinen murheenkryyni ovat yrityksen toimistotavarat. Jos olet yrityksen johdossa ja sinun ei kannata ottaa yhtä työntekijää tekemään kaikkia toimistotarvikkeita, niin minkä luulet olevan käytännöllisin vaihtoehto saada hoidettua asia pois päiväjärjestyksestä?

Ajattele ennäkkoon hieman aiempaa tehokkaammin ja hanki työtarvikkeet nettikaupasta. Miten se on aiempaa parempi vaihtoehto kuin perinteinen toimistotukku? Tässä on yksi tärkeä etu ja se ei ole pelkästään ajan säästö automatka säästämisestä. Etu on se, että monissa verkkokaupoissa pystyt listaamaan aiemmat ostoksesi helposti. Eli ideana on että pystyt käyttämään ostoslistana aikaisempia ostoksiasi. Loistavaa, koska tiedän, että suurin osa ajasta kuluu hankittavien toimistotarvikkeiden etsimisessä ja kirjaamisessa muistiin. Sinun ei myös välttämättä tarvitse ajaa hakemaan tarvikkeita ja saat tilauksen yrityksesi etuovelle kätevästi ja pikaisesti. 

satulatuoli-toimistoon.jpg

Olen saanut aikasäästöä, rahaa ja harmaita hiuksia, kun aloin tekemään kaikki toimistotarvikeostot netin välityksellä. Nyt minulle jää enemmän työaikaa asioiden hoitamiseen, esimerkiksi tehdä uusasiakashankintaa ja hieroa kauppoja! 

Miten huippu tarviketoimittaja löytyy verkosta

Näin alkuun on hyvä tehdä muutama osto eri toimistoverkkokaupoista, koska todellisuus kertoo vasta ne todelliset toimituksen kestot ja saatavuudet. Tämä on tärkeä kokeilla, koska valitsemasi kauppapaikka pitää olla luotettava ja sen on toimittava kaikissa mahdollisissa olosuhteissa. Tätä ei ole suositeltava jättää väliin ja mennä pelkästään halvimman toimittajan mukaan. Toisissa tilanteissa se voi olla hyvä ratkaisu, mutta useimmiten se ei välttämättä ole se kaikkein tehokkain. Monesti alhaiset hinnat tarkoittavat vaatimatonta asiakaspalvelua tai sen toimivuutta. Edellinen lause on vain minun oma mielipiteeni ja suosittelen aina selvittämään itse ensin ja omien kokemusten pohjalta tehdä lopullisen valinnan. 

toimistotarvikkeet-atk.jpg

Loistavaa tulevaa vuotta ja toivotan ensi vuodelle enemmän aikaa itsellesi oikean liiketoiminnan kanssa!